Osteopatia

Osteopatia on lempeää ja turvallista manuaalista eli käsillä tehtävää terapiaa, jolla pyritään lisäämään yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Hoidolla voidaan esimerkiksi vähentää kehossa olevia jännitteitä ja liikerajoituksia, vilkastuttaa nestekiertoa sekä tasapainottaa hermoston toimintaa

Mitä vastaanotolla tapahtuu

Vastaanotolla kartoitetaan juuri sinun yksilöllistä tilannettasi keskustelemalla sekä osteopaattisella tutkimisella, jossa tarkastellaan kehon linjausta sekä kykyä liikkua. Osteopaattiseen tutkimiseen liittyy vahvasti myös palpaatio, eli käsin tunnustelu, joka antaa osteopaatille tietoa eri kudosten sen hetkisestä tilasta. Osteopaattiset tekniikat ovat monipuolisia sekä kehon omaa rytmiä kunnioittavia ja niiden avulla voidaan tukea kehon luontaista tasapainoa. Vastaanotolle voit pukea mukavat joustavat ja rennot vaatteet.


Vastaanotolle hakeutumisen syitä elämän eri vaiheissa​ 

Vastaanotolle olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, taustasta tai lähtökohdista riippumatta, niin terveyttä ylläpitävään, oireita lievittävään kuin ennaltaehkäiseväänkin hoitoon. Alta pääset lukemaan yleisimpiä tulosyitä elämän eri vaiheissa.